Κυριακή 2 Μαΐου 2010

O Joss Whedon δεν επιβεβαιώθηκε για τους Avengers

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα νέα μερικές εβδομάδες πριν ότι ο Joss Whedon είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για την σκηνοθεσία των "Avengers" όλοι ενθουσιάστηκαν. Μέσα σε μερικές ώρες πολλές ιστοσελίδες άρχισαν να επιβεβαιώνουν ότι αυτό θα συμβεί και άρχισαν να αναφέρουν ότι είναι τελειωμένη δουλειά. Το IMDB άλλαξε την σελίδα των Avengers βάζοντας τον Whedon - τον άνθρωπο πίσω από τις σειρές "Buffy The Vampire Slayer", "Firefly" και άλλων - ως σκηνοθέτη της ταινίας.

Τελικά όμως ίσως μας συνεπήρε ο ενθουσιασμός γιατί ο Whedon δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ως σκηνοθέτης των Avengers.



Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με τον σκηνοθέτη του "Iron Man 2" Jon Favreau, ο οποίος ίσως να είναι παράγωγος των Avengers, σημείωσε ότι ο Whedon δεν έχει πάρει επίσημα την καρέκλα του σκηνοθέτη ακόμα.

"Μου ζήτησαν να είμαι παράγωγος, αλλά πρώτα πρέπει να βρουν τον σκηνοθέτη" είπε. Όταν του αναφέρθηκε οτι ο Whedon θα σκηνοθετούσε, απάντησε " Θα ήταν φανταστικό, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα¨."

Είναι αβέβαιο αν ο Whedon ποτέ δεν ήρθε σε συμφωνία με την Marvel ή αν απλά η συμφωνία ναυάγησε σε κάποια φάση. Ο Favreau ωστόσο φαίνεται πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να σκηνοθετήσει ο Whedon και υποστηρίζει ότι είναι ικανός να φέρει εις πέρας τη δουλειά.

"Ξέρω ότι θα είναι φανταστική επιλογή. Έχει ένα ταλέντο στο να γράφει διάλογους και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Γράφει κόμικ, άρα μπορεί καταλάβει το σύμπαν της Marvel και μου άρεσε πολύ η ταινία του "Serenity". Όπως και το "Firefly". Είναι πολύ καλό υλικό, νομίζω θα ήταν πολύ καλή επιλογή.


Για να δούμε λοιπόν πια θα είναι η κατάληξη και ποιος θα σκηνοθετήσει τελικά τους Αvengers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου